Reserveer direct je tafel
zaterdag 11 juli 2020
09:30
Kruimelpad

Ga op avontuur met jouw eigen Kruimelpadpas, dan kun je Kruimelpadstickers verdienen! Ga opzoek naar de speciale Kruimelpadpalen die verspreid staan over het park. Hierop staan allemaal coole opdrachten die je kunt doen wanneer je maar wilt.

Door alle opdrachten te doen word je een echte Kruimelheld! Een avonturier moet van alle markten thuis zijn. Daarom zijn er opdrachten in verschillende thema’s. Als je een opdracht gedaan hebt verdien je de sticker! Is je Kruimelpadpas compleet? Dan kun je een cadeautje ophalen bij het animatieteam tijdens het stickerpost moment. Kijk op het programma waar en wanneer de stickerpost open is.

 

 

10:00
 - 11:00
Afhaal Kids knutselpakket (terras)

Lekker knippen en plakken met deze leuke knutselpaket! Je kunt deze afhalen tijdens een afhaal moment die op het activiteitenprogramma staat aangegeven. Heb je geen lijm of schaar in je reiskoffer meegenomen? Geen zorgen, bij het animatieteam kun je dit lenen en meenemen naar je campingplaats en lekker gaan knutselen. Het Animatieteam komt later langs om te kijken hoe mooi je knutsel is geworden en nemen gelijk het geleende knutselmateriaal weer mee.

Neem je wel iemand mee die volwassen is of 10+ is, als je wat wilt lenen?

 

14:00
 - 15:00
Waterspel 5 t/m 10 jaar (sportveld)

Een leuk spetterend waterspel, doe je mee? Schrijf je in via de RCN app. Let op, vanwege de maatregelen kunnen er max 10 personen meedoen. Geef je snel op! 

Lukt het niet via de app? Vraag iemand van het animatieteam en zij helpen je met het opgeven. 

zondag 12 juli 2020
10:30
 - 19:00
Geen Animatie

Vanaf vandaag is er geen animatieteam meer aanwezig. Voor u hebben wij leuke tips en tops op het programma gezet! Fijne vakantie!

11:00
Tip van de dag: Grotwoningen van Belvès

Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.